Ervaringen van gasten

Wij zouden het leuk vinden als u uw ervaring met Kampeerboerderij De Spochthoorn wilt delen, zodat wij deze op onze website kunnen plaatsen. Graag ontvangen wij uw ‘review’ via de mail.

U kunt ook een beoordeling achterlaten op de website van Zoover vakantiebeoordelingen

De tweede week van mei hebben wij gekampeerd bij “De Spochthoorn” Het is een mooie ruim opgezette camping. Vanaf de camping heb je hele mooie fietsroutes. Margreth en haar familie waren heel gastvrij en ze kwam regelmatig even vragen hoe het ging en een praatje te maken. Helaas mochten we geen gebruik maken van het mooie sanitair i.v.m. Corona. Maar dit gaan we de volgende keer inhalen. Een camping om aan te bevelen!!

Koos en Jolanda, Gast

Met het hemelvaartsweekend hebben we een fijn verblijf gehad op camping “Spochthoorn”. Een heerlijke rustige camping met genoeg speelmogelijkheden voor onze kinderen: trampoline, zandbak, speeltoestel, genoeg ruimte om even een balletje te trappen, te vliegeren, kubben en een jeu de boulesbaan. Daarnaast zijn er ook skelters, trekkers en fietsjes om mee te spelen. Het veld is ruim opgezet, waardoor er voldoende ruimte is. Op het veld staan een aantal bomen, ideaal voor schaduw wanneer de zon volop schijnt. Wij verbleven met ons gezin in de huurcaravan. Een fijne accommodatie met ruime voortent op een prachtig plekje. ’s Morgens heerlijk ontbijten in het zonnetje en aan het einde van de middag staat de caravan in de schaduw. Alles wat je nodig had, was aanwezig. Een aanrader wanneer je niet beschikt over een eigen tent of caravan, maar wel houdt van een rustige, gastvrije kleinschalige camping.

Fam. Keus, Gast

Mooie plaatsen, vriendelijke mensen en winkels en zwembad dichtbij. Ideaal met kleine kinderen.

J. Beekhuis, Regelmatige gast