Blog

Nijkerkse Fiets4daagse 2023

Van maandag 11 t/m donderdag 14 september vindt de 5e editie van de Nijkerkse Fiets4daagse plaats. Er zijn verschillende routes uitgezet om de omgeving van Nijkerk te leren kennen. U kunt kiezen voor de korte, gemiddelde of lange route. Onderweg zult u mooi dingen beleven en kunt u prachtige plekken ontdekken en bekijken.

Het beginpunt van de fietsroutes ligt slechts op vijf minuten fietsen vanaf de camping. Na een dag fietsen kunt u bij ons op de camping tot rust komen en opladen voor de volgende dag.  U bent van harte welkom om te komen kamperen!

Vergeet u zich niet op te geven voor de Fiets4daagse via http://www.nijkerksefiets4daagse.nl/? Er kunnen maximaal 800 mensen mee doen aan de 4daagse.

 

Nijkerkse Fiets4daagse 2022

Van maandag 12 t/m donderdag 15 september is de jaarlijkse Nijkerkse Fiets4daagse! Voor vier dagen worden er verschillende routes uitgezet om u langs de mooiste plekjes van Nijkerk en omgeving te brengen. U kunt kiezen tussen een korte, gemiddelde of lange route. De routes gaan langs bossen, water, land en karakteristieke boerenhoeves. Een voordeel is dat het begin- en eindpunt vlakbij onze camping liggen! Van harte welkom om te komen fietsen en kamperen!

Nijkerkse Fiets4daagse 2021

Houdt u van een fijne fietstocht door een prachtige omgeving? Dan is de Nijkerkse Fiets4daagse wat voor u! Van maandag 13 tot en met donderdag 16 september wordt de derde editie van de Fiets4daagse georganiseerd. Het startpunt van deze Fiets4daagse ligt slechts op 5 minuten fietsen vanaf de camping. Na een dag fietsen kunt u bij ons op de camping heerlijk tot rust komen. Komt u ook kamperen bij ons op de camping? Wij verwelkomen u graag!
Vergeet u niet op te geven voor de Fiets4daagse, er mogen maximaal 500 fietsers deelnemen.
Op dit moment kunt u zich inschrijven via deze website:

Nijkerkse fietsvierdaagse

Pasen!

Ondertussen is het nieuwe seizoen begonnen! We hebben alweer gasten mogen verwelkomen op onze camping. Dit paasweekend verwennen wij onze gasten met paaseitjes😍